Sc Tyit Srl
Google
Oferim servicii Software de inalta calitate:
Programe la comanda
Programe de orice gen, orice tip de evidente, gestiuni, contabilitate etc.
Programe in masa (dedicate unui anumit tip de utilizatori)
Program dedicat medicilor stomatologi. Programul ajuta la mentinerea evidentei programarii pacientilor (in functie de programul cabinetului, respectiv fiecarui medic din cabinet), fiselor stomatologice ale pacientilor (tuturor lucrarilor dentare efectuate unui pacient), datelor personale ale pacientilor, radiografiilor dentare, precum si bolilor speciale (hta, dz, alergii,...).
ContaP
Program de contabilitate primara, dedicat comertului cu amanuntul..
-intrari (facturi, chitante)
-printari: receptii, raport de gestiune, registru de casa, jurnal de cumparari, jurnal de vanzari si multe alte facilitati (situatie per furnizor, situatie Tva de plata, etc)
MedMuncii
Program de Medicina Muncii. Programul gestioneaza pe firme, angajati toate consultatiile. Ofera posibilitate de PRINTARE a dosarelor medicale, fiselor de aptitudini, biletelor de trimitere ...
FACTURARE
Programul de facturare este solutia computerizata pentru editarea noilor facturi, chitante, avize care au intrat in vigoare incepand cu 01.01.2007.
Programul permite printarea facturilor, chitantelor, avizelor cu numere si serii alese de dumneavoastra conform legii in vigoare.
Facilitati suplimentare:
-  crearea unei arhive cu datele tuturor clientilor dvs. (adresa, CUI, J, etc necesare facturarii ulterioare).
-  pastrarea evidentei cu fiecare client (valoarea marfii predate de dvs. si totalul incasarilor de la clientul respectiv).
-  pastrarea unei arhive cu toate actele (avize, chitante, facturi) si posibilitatea de printare rapida.

Valid XHTML 1.0 Transitional