Sc Tyit Srl
Google
Oferim servicii Web complete:
Inregistrare DOMENII
Numele de domeniu este cheia succesului dumneavoastra pe Internet. Un nume de domeniu scurt si la obiect va asigura avantajul de a fi gasit si retinut mai usor, un avantaj important avand in vedere multimea ofertantilor. Evitati domeniile care va sunt oferite gratuit: www.numeledvs.xyz.ro. Sunt oferite de unele firme al caror viitor este nesigur. Riscati ca, dupa ce site-ul dvs. a devenit cunoscut si vizitat, sa nu-l mai puteti folosi.
Cu ajutorul nostru puteti sa cumparati orice tip de domeniu.
Conceperea si executarea site-ului (web-design)
Este partea cea mai importanta. Aici hotaram impreuna cu dumneavoastra informatiile pe care le vom publicate, pozele, textul ..., alegem design-ul (culori, font-uri, etc) structuram informatiile si rezulta produsul final, site-ul dumneavoastra.
Gazduirea site-ului
Site-ul trebuie sa fie accesibil 24h/24h. Exista calculatoare specializate care stau legate la Internet non-stop, numite servere. Pe un astfel de server trebuie inchiriat spatiu pentru site-ul dumneavoastra. Este un pas foarte important deoarece de acest server va depinde functionalitatea site-ului (viteza cu care se incarca, securitatea, etc).
Intretinerea(mentenanta) site-ului
Trebuie sa fie permanenta, pentru ca informatiile de contact, ofertele de produse, servicii, etc, sa fie reale. Altfel spus, pentru ca scopul prezentei dvs pe Internet sa fie atins. "Prezentarea unor informatii vechi (adica false) face mai rau decat lipsa acestor informatii".
Promovare si optimizare site, pentru motoare de cautare
Ai un site care este ca un magazin nou, bine aranjat si gata sa isi primeasca oaspetii. Dar te gandesti cum sa il promovezi pentru a-ti atrage vizitatori? Pentru ca site-ul tau sa fie introdus in listele motoarelor de cautare (Google, Yahoo...) acesta trebuie inscris, codul sursa trebuie sa fie bine structurat ...

Valid XHTML 1.0 Transitional